Har du råkat ut för en olycka?
Det är enklast att fylla i en skadeanmälan på olycksplatsen då det finns en del som ska fyllas i gemensamt med motparten. Om ni tycker att det behövs, kontakta polisen. När ni fyllt i blanketten behåller ni ett ex. var av blanketten. Baksidan på blanketten fyller var och en i själv och skickar därefter in den till försäkringsbolaget.

Ett tips är att alltid ha en skadeanmälan i bilen!


Behöver du bärgning?

Är inte bilen i körbart/trafiksäkert skick bärgar du in bilen till oss. Skicka därefter in din skadeanmälan snarast till försäkringsbolaget så att skadan blir registrerad och verkstaden kan börja med reparationen. Enklare skador kan ofta anmälas per telefon direkt till försäkringsbolaget eller via Internet


När krävs polisanmälan?

Har du råkat ut för inbrott, stöld, viltolycka eller skadegörelse så krävs alltid en polisrapport. Ta med en kopia av polisanmälan till oss så hjälper vi dig att fylla i en anmälan.


Boka tid för skadebesiktning

Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras, du kan enkelt boka tid via telefon eller internet. När du kommer in med din bil för skadebesiktning, bör du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag. Skadebesiktningen görs tillsammans med er och beräknas till ca 30-45 min. Vi kontrollerar och fotograferar bilens skador och ger dig en skriftlig offert.


Därefter görs en skadevärdering i vårt kalkylsystem för beräkning av reparationstider för karosskador. Värdering med foton sänds sedan till försäkringsbolaget. När svaret har kommit beställer vi reservdelar och tillbehör samt planerar in din bil för reparation och lackering. Om vi upptäcker fler skador under reparationen kontaktar vi alltid dig.

Kontakta oss